Kalaposkő fogadó, Bozsok

Nálunk a természetkedvelők álmai valóra válnak. Az ausztriai és kőszegi hegyekkel övezett környéken gyönyörű túrázó-, kiránduló- és bicikliző utak körzetében találhat tófürdőt, fedett melegfürdőt, amit akár biciklivel is megközelíthet. Hegyi túrákra igény szerint Gábor, a házigazda is elkíséri önöket.Bőséges reggelit és a bio-organikus fűszerkertből származó teát is kaphatnak vendégeink.

A kertben játszótér, babaház, homokozó és trambulin várja a kis vendégeinket.
A házban autentikus berendezés, saját gyűjtésből származó régi, antik bútorok és a háziasszony saját festményei fogadják az ide látogatókat.
Vidéki hangulat, lelassult életritmus, nyugalom, relaxálásra alkalmas környezet. Jöhetnek hozzánk az egész éves fáradalmakat kipihenni, megtisztulni a friss, alpokaljai levegőn, és még a gyerekeket is szabadon lehet hagyni biztonságos kertünkben.
Kibérelheti házunkat: családi ünnepekre, születésnapra, házassági évfordulóra, baráti összejövetelre, kertipartikra, csapatépítő tréningekre, jóga- és életmódtáborokra, főzőversenyre, sátortáborozásra ...

Vendégház, (Kalaposkő Fogadó, Bozsok),

 • Nagy kert, kemence, kerti sütő, sportolási lehetőségek, játszótér a kicsiknek. Ingyenes kerékpárhasználat, tollas tenisz, szauna, asztali foci (csocsó), gumiasztal.
  Kutya, macska bevihető. Igény szerint reggeli a házban, vacsora a kemencéből, vagy félpanzió a közeli éttermek valamelyikében. A házban wi-fi is müködik.
 • Földszint: 2 db 2 ágyas, 1db 3 ágyas és 1 db 5 ágyas szoba, saját fürdőszobákkal összesen 12 férőhellyel. Továbbá nappali, étkező, teakonyha, terasz.
  - 2 ágyas szoba: francia ágy, zuhanyzós fürdőszoba
  - 2 ágyas szoba (stúdió): francia ágy, zuhanyzós fürdőszoba, teakonyha, (pótágyazható, kertkapcsolattal)
  - 3 ágyas szoba: francia ágy, heverő, zuhanyzós fürdőszoba, saját terasz
  - 5 ágyas szoba: 1 db francia ágy, 3 db szimpla ágy, füdőkádas fürdőszoba
  - nappali: közös használatú nappali hangulatos cserépkályhával, konyha étkező. Teljesen felszerelt konyha, (mosogatógép, kávéfőző, mikrohullámú melegítő, hűtőszekrény)
 • Indiai meditációs tér: 6 személyes apartman a tetőtérben, fürdőkádas fürdőszobával, teljesen felszerelt konyhával, kívülről megközelíthető, terasszal
  - hálószoba: 1db francia ágy, 1 db szimpla ágy
  - nappali: 1db francia ágy, 1 db szimpla ágy

Tarzan ház (Kalaposkő Fogadó, Bozsok), egy romantikus fészek a lombok között. Ezt ki kell próbálni! Csak nyáron lakható.
- 2 db hálófülke, 2 db franciággyal és terasszal.
- tisztálkodási, főzési lehetőség a háztól pár méterre lévő zuhanyzóban és nyitott nyári konyhában.

Sátorozóhely (Kalaposkő Fogadó, Bozsok) WC, mosdó és zuhanyozóval. Fedett föző és étkezőhely, tűzrakóhely.

Stellplatz (Kalaposkő Fogadó, Bozsok) lakókocsiknak és lakóautóknak áramcsatlakozóval. Murvával felszórt parkoló.

Összes férőhely: 22; (pótágyakkal növelhető)

A házunkban adott kívánság szerinti bőséges reggeli, a kemencében sült finom vacsora, a faluban található  3 kiváló étterem, az állandóan nyitva tartó boltok, a cukrászda helyben készített finomságai garantálják, hogy nem tud olyat kitalálni, ami ne lenne. További lehetőségként borkóstolás, pincelátogatás.