Kalaposkő Fogadó Bozsok - Nálunk a természetkedvelők álmai valóra válnak.

Kalaposkő Fogadó Bozsok

Meghívjuk Önöket a festői Alpokaljára, családias atmoszférájú panziónkba. A nyugat-dunántúli régióban, az Írottkő-Natúrpark Kőszeghez közeli kis falujában, Bozsokon, az Aranypatak melletti kis utcában várjuk szeretettel!

Csodálatos környezetben várja a Kalaposkő Fogadó, Bozsok egyik legjobb vendégháza!

Életfilozófiánk: "vissza a természethez!"



Számunkra fontos a környezetvédelem: a panzió energiaellátása napelemekkel történik.

Nálunk a természetkedvelők álmai valóra válnak. Az ausztriai és kőszegi hegyekkel övezett környéken gyönyörű túrázó-, kiránduló- és bicikliző utak körzetében találhat tófürdőt, fedett melegfürdőt, amit akár biciklivel is megközelíthet.

Hegyi túrákra igény szerint Gábor, a házigazda is elkíséri önöket.



Bőséges reggelit és a bio-organikus fűszerkertből származó teát is kaphatnak vendégeink.

A kertben játszótér, babaház, homokozó és trambulin várja a kis vendégeinket.

A házban autentikus berendezés, saját gyűjtésből származó régi, antik bútorok és a háziasszony saját festményei fogadják az ide látogatókat.

Vidéki hangulat, lelassult életritmus, nyugalom, relaxálásra alkalmas környezet.

Jöhetnek hozzánk az egész éves fáradalmakat kipihenni, megtisztulni a friss, alpokaljai levegőn, és még a gyerekeket is szabadon lehet hagyni biztonságos kertünkben.

Kibérelheti házunkat: családi ünnepekre, születésnapra, házassági évfordulóra, baráti összejövetelre, kertipartikra, csapatépítő tréningekre, jóga- és életmódtáborokra, főzőversenyre, sátortáborozásra...

Jöjjön gyermekeivel!



Nincs nagyobb öröm, mint a gyerekekkel együtt nyaralni. Otthagyni a nagyváros poros forgatágát és családunkkal nyugodt, jó levegőjű környezetben feltöltődni, örülni az együtt töltött időnek. Kirándulni és játszani és játszani..

Mindezt biztonságos környezetben, ahol nagy parkosított kert, babaház, homokozó, gyerekkedvezmények, gyerekágy, etetőszék, játékok, rengeteg gyerekprogram várja az gyermekekkel érkező családot.

A közeli rohonci tófürdőben természetes környezetben, a lutzmannsburgi élményfürdőben különleges környezetben szórakozhat a legkissebbtől a legidősebbig mindenki.

Nyugdíjasbarát



A nyugodt pihenésre vágyók akár a nagy parkosított kertet, akár a Kőszegi hegység vagy Ausztria kényelmes sétautait választják nem fognak csalódni. Különleges élményt nyujtanak a közeli meleg vizű gyógyfürdők, vagy a várakban tett látogatások.
Árainkból 10 százalék kedvezményt adunk.

Vendégházunk várja kedvenceit is!



Ha kis kedvencét nem tudja kire hagyni, vagy elválaszthatatlan és nélkülözhetetlen jó barátok, hát nem kell elkeserednie. Hozzánk nyugodtan elhozhatja, hisz mi sem tudunk meglenni kis kedvdenceink nélkül, tehát nagyon megértjük a kölcsönös regeszkodást. Kis méretű kutyák, cicák és egyéb veszélytelen kedvenc várunk benneteket is. Vendégházunk a madárvédő egyesület tagja.

Természetbarát



Nagy kert ősfákkal, fűszerspirál a kertben.

Sportbarát



Ingyen használható sporteszközök: kerékpárok, tollas tenisz, asztali foci (csocsó), gumiasztal /trambulin/,nordic walking, túraszervezés, túravezetés. A közelben: lovaglás, teke, tenisz, úszás, motocross, enduro vezetéssel, gokart és supermoto pálya.

Pénzkímélő



Mi nem kérünk pénzt mindenért: Kerékpár és egyéb sporteszközök, kemence, szauna használata, túravezetés, térképek igénybevétele ingyenes, de mindent nem adhatunk ingyen

Gasztronómia



A házunkban adott kívánság szerinti bőséges reggeli, a kemencében sült finom vacsora, a faluban található 3 kiváló étterem, az állandóan nyitva tartó boltok, a cukrászda helyben készített finomságai garantálják, hogy nem tud olyat kitalálni, ami ne lenne. További lehetőségként borkóstolás, pincelátogatás.



Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Közösségi oldalak
Gül Baba-ház Kőszeg
Ismerje meg Kőszegen található szálláshelyünket is, a Gül Baba-házat. Kiváló elhelyezkedés, történelmi hangulat Kőszeg belvárosában, 30 méterre a Jurisics-vártól!

Tovább